Webinarium: przetwórstwo żywności w ramach RHD
Zapraszamy na bezpłatne webinarium dotyczące przetwórstwa żywności i nowych technologii produkcji w ramach rolniczego handlu detalicznego (RHD). Początek w środę, 27 listopada o godz. 9.
Organizatorem konferencji „Przetwórstwo żywności w ramach RHD: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość i bezpieczeństwo produktu” jest Dział Rozwoju Obszarów Wiejskich Wielkopolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Poznaniu, przy wsparciu Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego imienia profesora Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy.
Sześć merytorycznych wykładów
W programie zaplanowaliśmy sześć wykładów, podczas których prelegenci opowiedzą o kwestiach stosowania w przetwórstwie funkcjonującym w ramach RHD nowych technologii produkcji, wpływających na jakość wytworzonego produktu oraz jego bezpieczeństwo względem zdrowia i życia konsumentów.
Konferencja jest skierowana przede wszystkim do producentów i przetwórców żywności, mieszkańców obszarów wiejskich doradców, a także do instytucji mogących udzielać wsparcia w zakresie rozwoju i wdrażania nowych metod produkcji.
Rejestracja
Webinarium odbędzie się w środę, 27 listopada 2024 roku od godz. 9:00 do 13:30 na platformie ClickMeeting.
Zapisy odbywają się na stronie internetowej WODR w Poznaniu poprzez zakładkę w menu Wydarzenia/Szkolenia lub bezpośrednio przez platformę EPSU.
Jeżeli rejestracja za pomocą aplikacji nie jest możliwa z powodów technicznych, prosimy o przesłanie wiadomości na adres e-mail:
W sprawach związanych z konferencją należy kontaktować się z Działem Rozwoju Obszarów Wiejskich WODR w Poznaniu, tel. 61 863 04 18.
Do pobrania:
- PROGRAM (139 kilobajtów, PDF)