Bezpłatna konferencja WODR dla producentów żywności RHD
KONFERENCJA-WEBINARIUM: „Szkolenie producentów żywności RHD w zakresie stosowania nowych technologii produkcji, czynników mających wpływ na jakość wyrobu i jego bezpieczeństwo”
Dział Rozwoju Obszarów Wiejskich Wielkopolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Poznaniu, przy wsparciu Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego imienia profesora Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy, organizuje 4 grudnia 2023 roku od godziny 10:00 do 14:00, na platformie ClickMeeting, bezpłatną konferencję w formie webinarium pod nazwą „Szkolenie producentów żywności RHD w zakresie stosowania nowych technologii produkcji, czynników mających wpływ na jakość wyrobu i jego bezpieczeństwo”.
W programie zaplanowaliśmy 5 wykładów, podczas których prelegenci opowiedzą o kwestiach zarówno teoretycznych, jak i praktycznych wdrażania nowych technologii w produkcji żywności, zwłaszcza w zakresie wytwarzania i przechowywania produktów zbożowych i mięsnych.
Konferencja jest skierowana przede wszystkim do producentów i przetwórców żywności, doradców, a także do instytucji mogących udzielać wsparcia w zakresie rozwoju i wdrażania nowych metod produkcji.
Zapisz się na konferencję:
- za pomocą aplikacji EPSU Mobilne. Aplikację pobierzesz bezpłatnie w sklepie Google Play lub App Store
- lub logując się na stronie internetowej Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu poprzez zakładkę w menu Wydarzenia/Szkolenia WODR
- lub bezpośrednio kliknij na: stronę internetową platformy ePSU
Aby zapoznać się z PROGRAMEM KONFERENCJI, kliknij na link TUTAJ